Οραμα

«Πιστεύουμε ότι παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα EMI θωράκισης με τον πιο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Βρισκόμαστε πάντα στην επιδίωξη της καινοτομίας.

Πιστεύουμε σε καλές λύσεις που θα πρέπει επίσης να είναι απλές και όχι περίπλοκες. Πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε κύριοι και να ελέγξουμε τις πρωτογενείς τεχνολογίες πίσω από τα προϊόντα που κάνουμε και να συμμετέχουμε μόνο σε αγορές όπου μπορούμε να συμβάλουμε σημαντικά. Δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ ένα έργο, αφού μέχρι στιγμής βρήκαμε μια λύση για τους πελάτες μας.

Πραγματικά επικεντρωνόμαστε σε κάθε έργο στο οποίο εργαζόμαστε, αφού θεωρούμε τον καθένα πραγματικά σημαντικό και ουσιαστικό. Πιστεύουμε στην εντατική συνεργασία και τη διασταύρωση μεταξύ των διαφόρων ομάδων μηχανικών μας, η οποία μας επιτρέπει να καινοτομούμε με τρόπους που δεν μπορούν να ταιριάξουν άλλοι. Ειλικρινά, δεν επιλύουμε τίποτα λιγότερο από την αριστεία σε κάθε ομάδα της εταιρείας, έχουμε την ειλικρίνεια να παραδεχτούμε όταν κάνουμε λάθος και το θάρρος να αλλάξουμε. Και νομίζω ότι ανεξάρτητα από το ποιος καταλαμβάνει το οποίο θέτει αυτές τις αξίες είναι τόσο ενσωματωμένο σε αυτήν την εταιρεία ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε εξαιρετικά καλά ".

AM van Tienhoven, Διευθύνων Σύμβουλος της Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.2/5 based on 13 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Holland Shielding Systems BV
Product description:

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews