Φλάντζες θωράκισης

Καθώς οι συχνότητες λειτουργίας αυξάνονται και οι συσκευές γίνονται πιο περίπλοκες, μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς σε ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI). Εξαιτίας αυτού, οι μηχανικοί σήμερα αντιμετωπίζουν αυξανόμενες προκλήσεις. Οι ασπίδες EMI συνήθως εφαρμόζονται σε ένα σχέδιο για την απομόνωση ενός εξαρτήματος ή τμήματος μιας συσκευής από μια άλλη. Για να εξασφαλιστεί μια αξιόπιστη και στιβαρή ηλεκτρική σφράγιση, συχνά ενσωματώνεται ένα παρέμβυσμα θωράκισης EMI μεταξύ του περιβλήματος θωράκισης και της επιφάνειας σύνδεσης της συσκευής. Στην εταιρεία Holland Shielding Systems BV, βεβαιώνουμε ότι τα ελαστικά EMI & EMI / IP όπου υπάρχει η μεγαλύτερη ζήτηση είναι πάντα διαθέσιμα από το απόθεμα. Οι λύσεις στεγανοποίησης EMI & EMI / IP και φλάντζας γείωσης ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχεδιαστές. Λόγω των εκτεταμένων μηχανημάτων μας είμαστε σε θέση να παράγουμε οποιοδήποτε σχήμα και τύπο φλάντζας.

Η Holland Shielding Systems BV είναι σε θέση να κατασκευάσει τυχόν προσαρμοσμένο παρέμβυσμα προστασίας EMI προφίλ. Οι παρεμβύσεις μας EMI προσφέρονται με συγκεκριμένα πρότυπα θωράκισης, αλλά αν έχετε ένα έργο που απαιτεί συγκεκριμένες ανάγκες, επικοινωνήστε με τους εμπειρογνώμονές μας EMI και RF θωράκισης σήμερα!

Εσωτερικές φλάντζες EMI

Τα παρεμβύσματα θωράκισης EMI διατίθενται σε πολλές μορφές, μεγέθη και υλικά. Για κάθε εφαρμογή υπάρχει και ένας άλλος τύπος παρεμβύσματος θωράκισης EMI. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό το πόσο μεγάλη είναι η μείωση / εξασθένηση.

Φλάντζες EMI / IP

Σε αυτή την ομάδα προϊόντων θα βρείτε παρεμβύσματα θωράκισης EMI που έχουν επίσης καλές ιδιότητες σφράγισης νερού. Συντομογραφημένα αυτά τα παρεμβύσματα αναφέρονται σε παρεμβύσματα EMI / IP.

Δακτύλιοι δακτύλων

Φλάντζες με δακτύλιο και μεταλλικά προϊόντα γείωσης για θωράκιση και γείωση