Ηλεκτρικά αγώγιμη επίστρωση χαλκού

Ηλεκτρικά αγώγιμη επίστρωση χαλκού 3800C

Εφαρμογή θωράκισης EMI / RFI για πρωτότυπο και εργασία επαφής πλαστικών περιβλημάτων / περιβλημάτων

Η αγώγιμη επίστρωση χαλκού από επιχρυσωμένο παρέχεται έτοιμο προς χρήση, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει χαμηλή αντίσταση σε πάχος λεπτής μεμβράνης, και παρουσιάζει εξαιρετικές ιδιότητες θωράκισης και γείωσης EMI επιδεικνύοντας εξαιρετική πρόσφυση στα περισσότερα πλαστικά και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για περίβλημα ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Παρουσιάζει εξαιρετικές ιδιότητες θωράκισης και γείωσης μακροπρόθεσμης διάρκειας ενώ παρέχει αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση.

Η ρητίνη στεγνώνει στην αφή περίπου. 5 λεπτά μετά την εφαρμογή, για χειρισμό σε 10 λεπτά και επιτυγχάνει μέγιστη αγωγιμότητα εντός 4 έως 16 ωρών όταν στεγνώσει ο αέρας. Προορίζεται για την αποφυγή ηλεκτρικών παρεμβολών που διεισδύουν σε περιβλήματα κατασκευασμένα από θερμοπλαστικά και άλλα μονωτικά υλικά. Η επικάλυψη αποτρέπει επίσης τη στατική συσσώρευση.

Συνιστάται η σύνδεση γείωσης να επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση θωράκισης. Ένα κατάλληλο υλικό για αυτό είναι ο αριθμός εξαρτήματος 3201, ταινία προστασίας από χαλκό που μπορεί απλώς να κολλήσει στην επικαλυμμένη επιφάνεια ή να ψεκαστεί υπερβολικά με την ηλεκτρικά αγώγιμη επικάλυψη χαλκού. Η επίστρωση, μόλις εφαρμοστεί, έχει φινίρισμα από χαλκό.

Φυσικές ιδιότητες

Επιφανειακή αντίσταση σε 25 micron (εσείς) ASTM D257 0,5 ohm / τετράγωνο ή λιγότερο
Αγώγιμο πρόσθετο Ασημένιος χαλκός
Ιξώδες 16 - 18 δευτ. (φλυτζάνι zahn 2)
Σημείο ανάφλεξης -5 ° C
Ειδικό βάρος 1050 kg / m 3
Τυπική κάλυψη 5 m 2 / kg στα 25 μικρά (εξαρτάται από το υπόστρωμα)
Χρόνος στεγνώματος: άγγιγμα 5 λεπτά
Χρόνος στεγνώματος: πλήρης 4 έως 16 ώρες (στεγνό στον αέρα)
Διάρκεια ζωής 12 μήνες

Τυπικές ιδιότητες

Αντοχή σε φύλλα <0,50 / τετράγωνο στα 25 μ
Απόσβεση 75 dB στα 50 μm
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 95 ° C

Θα ήθελες...

Τεχνικά δελτία δεδομένων