Αντιμικροβιακός χαλκός

Αντιμικροβιακός χαλκός για να σκοτώνει βακτήρια, ιούς και μύκητες

Πώς να αποτρέψετε την εξάπλωση του κορωνοϊού

Εδώ μπορείτε να βρείτε λύσεις για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ενδεχομένως να έχετε επαφές στον ιατρικό ή κυβερνητικό κλάδο. Σκεφτείτε τα κουμπιά σε τρένα, ανελκυστήρες, πόρτες, διακόπτες φώτων και ούτω καθεξής. Παρακαλούμε μεταδώστε αυτές τις πληροφορίες σε αυτούς και βοηθήστε στην πρόληψη.
Εναλλακτικά: ξεκινήστε μια επιχείρηση με αυτά τα εύκολα στην εφαρμογή ανταλλακτικά. Μπορούμε να προμηθεύσουμε σε λίγες μέρες

Πηγή μόλυνσης

Μια μεγάλη πηγή μόλυνσης είναι πολλές επιφάνειες που αγγίζονται, όπως λαβές θυρών, πιάτα ώθησης στις πόρτες, πόμολα πόρτας, βρύσες και άκρες κρεβατιού.

Έρευνες δείχνουν ότι ένα «βρώμικο χέρι» μολύνει τουλάχιστον επτά αντικείμενα. Το χέρι δεν χρειάζεται να είναι βρώμικο στο μάτι, αρκεί απλώς να κρατάτε το χέρι σας πάνω από το στόμα σας όταν βήχετε. Γνωρίζατε ότι το 35% των ανθρώπων κυκλοφορούν με βακτήρια επίκρου στα χέρια τους; Έχουμε οπλιστεί ενάντια σε αυτό, δημιουργήσαμε αντίσταση σε αυτό. Δεν έχουμε δημιουργήσει καμία αντίσταση στον τρέχοντα κορονοϊό και γι' αυτό είναι επικίνδυνος.

Ο αντιμικροβιακός χαλκός έχει θανάτωση τόσο για τα βακτήρια όσο και για τους ιούς (βλ. ιστορική και επιστημονική θεραπεία παρακάτω). Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων από αντιβακτηριδιακό χαλκό για να περιορίσουμε τον κίνδυνο μόλυνσης. Γνωρίζατε ότι τα βακτήρια σε ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό και χαρτοκιβώτιο μπορούν να επιβιώσουν από μέρες έως εβδομάδες; Στον χαλκό θα είναι νεκρά σε έως και 4 ώρες

Εφαρμογή

Περιορισμός της εξάπλωσης του MRSA, του κορωνοϊού, του SARS και άλλων βακτηρίων και ιογενών λοιμώξεων, καθώς και των περισσότερων μυκήτων.

Χρήστες

Σύλλογος ιδιοκτητών για ιδιώτες, ανελκυστήρες και πόμολα, νοσοκομεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, γηροκομεία κ.λπ.

Πως δουλεύει

Ο αντιμικροβιακός χαλκός επιτίθεται στα βακτήρια σε πολλά σημεία. Η ταχύτητα με την οποία σκοτώνει βακτήρια, ιούς και μύκητες διασφαλίζει ότι δεν έχουν χρόνο να αναπτύξουν αντίσταση.

Το πώς ακριβώς ο αντιμικροβιακός χαλκός σκοτώνει τους μικροοργανισμούς δεν είναι ξεκάθαρο. Προς το παρόν, πιστεύεται ότι απελευθερώνονται ιόντα χαλκού (για παράδειγμα μέσω ενός κουμπιού ανύψωσης ή μιας λαβής πόρτας). Αυτά τα ιόντα χαλκού καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη, προκαλώντας διαρροή βασικών υγρών. Τα ιόντα χαλκού που εισέρχονται στο κύτταρο διαταράσσουν τις βασικές διαδικασίες και τα ένζυμα. Τελικά, το DNA καταστρέφεται και το κύτταρο πεθαίνει.

Ιδιοκτησία Επιλογές
Σχήμα Τετράγωνο/Στρογγυλό
Ελάχιστη διάμετρος 12 χλστ
Μέγιστη διάμετρος 30 χλστ
Σύμβολο Ναι όχι
Σημείωση: εάν χρειάζεστε σύμβολα, εισαγάγετε ποια σύμβολα στο αίτημα.

Όταν στέλνετε ένα αίτημα προσφοράς στο [email protected] , αναφέρετε:

  • Το επιθυμητό σχήμα, τετράγωνο και στρογγυλό.
  • Διάμετρος (ελάχ. 12 χλστ., μέγ. 30)
  • Σύμβολο, για παράδειγμα πόρτες ανοίγουν/κλείνουν, συναγερμός κ.λπ.
  • Αριθμός ορόφου και ποσότητα

 


Προϊόντα:

Αντιμικροβιακός ανελκυστήρας χαλκού μέσα σε κουμπιά σύμβολα

Κουμπιά ασανσέρ σε διάφορα μεγέθη, τετράγωνα, στρογγυλά, ειδικό σχήμα (βέλος) κλπ. 12, 13, 14 έως 30 mm.

Αντιμικροβιακά χάλκινα κουμπιά ανελκυστήρα προς τα πάνω για να σκοτώνουν βακτήρια, ιούς μύκητες

Τα κουμπιά ανελκυστήρα μπορούν επίσης να κατασκευαστούν με αριθμούς ορόφου, σύμβολο ανοίγματος/κλεισίματος θυρών κ.λπ. Σετ κουμπιών ανελκυστήρα με σύμβολο/αριθμό. Κατά την παραγγελία αναφέρετε τη διάμετρο και τους αριθμούς/σύμβολα ορόφων

ιός

 

 

Θα ήθελες...