αντιμικροβιακό ύφασμα χαλκού

Αντιμικροβιακό ύφασμα χαλκού

-

Πώς να αποτρέψετε την εξάπλωση του κορωνοϊού

Εδώ μπορείτε να βρείτε λύσεις για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ενδεχομένως να έχετε επαφές στον ιατρικό ή κυβερνητικό κλάδο. Δώστε τους αυτές τις πληροφορίες και βοηθήστε τους στην πρόληψη. Εναλλακτικά: ξεκινήστε μια επιχείρηση με αυτά τα εύκολα στην εφαρμογή ανταλλακτικά. Μπορούμε να προμηθεύσουμε σε λίγες μέρες

Το αντιμικροβιακό ύφασμα από χαλκό έχει θανάτωση τόσο για τα βακτήρια όσο και για τους ιούς. Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων από αντιβακτηριδιακά υφάσματα χαλκού για να περιορίσουμε τον κίνδυνο μόλυνσης. Γνωρίζατε ότι τα βακτήρια σε ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό και χαρτοκιβώτιο μπορούν να επιβιώσουν από μέρες έως εβδομάδες; Στον χαλκό θα είναι νεκρά σε έως και 4 ώρες

Εφαρμογή

Περιορισμός της εξάπλωσης του MRSA, του κορωνοϊού, του SARS και άλλων βακτηρίων και ιογενών λοιμώξεων, καθώς και των περισσότερων μυκήτων.

Πως δουλεύει

Το αντιμικροβιακό ύφασμα χαλκού επιτίθεται στα βακτήρια σε πολλά σημεία. Η ταχύτητα με την οποία σκοτώνει βακτήρια, ιούς και μύκητες διασφαλίζει ότι δεν έχουν χρόνο να αναπτύξουν αντίσταση.

Το πώς ακριβώς ο αντιμικροβιακός χαλκός σκοτώνει τους μικροοργανισμούς δεν είναι ξεκάθαρο. Προς το παρόν, πιστεύεται ότι απελευθερώνονται ιόντα χαλκού. Το χάλκινο ύφασμα καταστρέφει την κυτταρική μεμβράνη, προκαλώντας διαρροή βασικών υγρών. Το ύφασμα χαλκού που εισέρχεται στο κύτταρο διαταράσσει τις βασικές διαδικασίες και τα ένζυμα. Τελικά, το DNA καταστρέφεται και το κύτταρο πεθαίνει.

Πληροφορίες προϊόντος για ρολό κλωστοϋφαντουργίας χαλκού

πλάτος 110 εκ
Πάχος υλικού 0,08 χλστ
βάρος 75 g/m 2
Πυκνότητα υφάσματος 230

ιός

Θα ήθελες...