Holland Shielding Systems BV

Ο ιστότοπος hollandshielding.com ("Site") είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία πληροφοριών που παρέχεται από την Holland Shielding Systems BV ("hollandshielding.com"), με την επιφύλαξη της συμμόρφωσής σας με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΕΤΕ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ. hollandshielding.com να τροποποιήσει την παρούσα συμφωνία ανά πάσα στιγμή, και τέτοιες τροποποιήσεις θα ισχύει αμέσως μετά την ανάρτησή της τροποποιημένης Συμφωνίας στην ιστοσελίδα. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ να επανεξετάσει τη συμφωνία ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ να γνωρίζουν αυτές τις τροποποιήσεις και συνεχή πρόσβαση Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΘΑ εκλαμβάνεται ως ΣΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗ της τροποποιημένης Συμφωνίας.

1. Πνευματικά δικαιώματα, άδειες χρήσης και υποβολές ιδεών

Το σύνολο των περιεχομένων του Δικτυακού Τόπου προστατεύεται από διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων. Ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων και των εμπορικών σημάτων είναι hollandshielding.com, οι θυγατρικές της ή άλλοι δικαιοπάροχοι τρίτων. Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε, αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφόρτωση, δημοσίευση, μετάδοση ή διανομή, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ SITE, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ / Ή ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Μπορείτε να εκτυπώσετε και να μεταφορτώσετε τμήματα υλικού από τις διάφορες περιοχές του Δικτυακού Τόπου μόνο για δική σας μη εμπορική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνείτε να μην αλλάξετε ή να διαγράψετε τυχόν ειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων ή ιδιοκτησίας από τα υλικά. Συμφωνείτε να παραχωρήσετε στη hollandshielding.com μια μη αποκλειστική, απεριόριστη, παγκόσμια, διαρκή άδεια, με δικαίωμα υποεξουσιοδότησης, αναπαραγωγής, διανομής, μετάδοσης, δημιουργίας παράγωγων έργων, δημόσιας προβολής και δημόσιας εκτέλεσης οποιουδήποτε υλικού και (Συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των ιδεών που περιέχονται σε αυτά για νέα ή βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες) που υποβάλετε σε οποιονδήποτε κοινόχρηστο χώρο της Ιστοσελίδας (όπως πίνακες ανακοινώσεων, φόρουμ και ομάδες συζήτησης) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hollandshielding.com με κάθε τρόπο Και σε όλα τα μέσα που είναι γνωστά ή αναπτύσσονται στη συνέχεια. Επίσης, παρέχετε στο hollandshielding.com το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το όνομά σας σε σχέση με τα υποβληθέντα υλικά και άλλες πληροφορίες καθώς και σε σχέση με όλα τα διαφημιστικά, διαφημιστικά και διαφημιστικά υλικά που σχετίζονται με αυτά. Συμφωνείτε ότι δεν θα έχετε καμία προσφυγή κατά του hollandshielding.com για οποιαδήποτε υποτιθέμενη ή πραγματική παράβαση ή κατάχρηση οποιουδήποτε δικαιώματος ιδιοκτησίας στις επικοινωνίες σας στο hollandshielding.com.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Οι δημοσιεύσεις, τα προϊόντα, το περιεχόμενο ή οι υπηρεσίες που αναφέρονται στο παρόν ή στην Ιστοσελίδα είναι τα αποκλειστικά εμπορικά σήματα ή τα εμπορικά σήματα του hollandshielding.com. Άλλα ονόματα προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον ιστότοπο ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους.


2. Χρήση του Δικτυακού Τόπου

Κατανοείτε ότι, εκτός από πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες που αναγνωρίζονται σαφώς ότι παρέχονται από το hollandshielding.com, το hollandshielding.com δεν λειτουργεί, δεν ελέγχει ή δεν επικυρώνει οποιεσδήποτε πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο. Εκτός από το hollandshielding.com- προσδιορίζονται πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες, όλες οι πληροφορίες, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του Δικτυακού Τόπου ή στο Διαδίκτυο γενικά προσφέρονται από τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι με το hollandshielding.com a. Κατανοείτε επίσης ότι το hollandshielding.com δεν μπορεί και δεν εγγυάται ή εγγυάται ότι τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για λήψη μέσω του Δικτυακού Τόπου θα είναι απαλλαγμένα από λοίμωξη ή ιούς, σκουλήκια, δούρειους ίππους ή άλλο κώδικα που εμφανίζει μολυσματικές ή καταστρεπτικές ιδιότητες. Είστε υπεύθυνοι για την εφαρμογή επαρκών διαδικασιών και σημείων ελέγχου για να ικανοποιείτε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας για την ακρίβεια της εισαγωγής και εξόδου δεδομένων και για τη διατήρηση ενός μέσου εξωτερικού του Δικτυακού Τόπου για την ανασυγκρότηση τυχόν χαμένων δεδομένων.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. hollandshielding.com παρέχει τη θέση και τις σχετικές πληροφορίες «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ή θεωρήσεις ΕΙΔΟΥΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΙΤΛΟΥ Ή ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ Ή ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ hollandshielding.com ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ Η ΖΗΜΙΑΣ ΕΙΤΕ άμεσα ή έμμεσα από τη συναλλαγή αυτή. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ την ακρίβεια, πληρότητα και τη χρησιμότητα του Όλες οι γνώμες, ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ γενικότερα. Το hollandshielding.com ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.

ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ Ή ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΣ. Το hollandshielding.com ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥ.

ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ hollandshielding.com ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ (Ι) ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΖΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΕΙΔΕΣ) ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ η hollandshielding.com Ή ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Ή (II) ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή / ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΕΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ Ή ΜΕΡΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, η hollandshielding.com ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Το hollandshielding.com δεν κάνει καθόλου παραστάσεις σχετικά με οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω αυτού ή που μπορεί να συνδέεται με αυτόν τον ιστότοπο. Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο nonhollandshielding.com, παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι είναι ανεξάρτητο από το hollandshielding.com και ότι το hollandshielding.com δεν έχει κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου. Επιπλέον, ένας σύνδεσμος προς έναν ιστότοπο hollandshielding.com δεν σημαίνει ότι το hollandshielding.com επικυρώνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη χρήση αυτού του ιστότοπου.


3. Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να διατηρήσετε αβλαβείς την hollandshielding.com, τα στελέχη της, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους πράκτορες, τους δικαιοπάροχους, τους προμηθευτές και τους τρίτους παρόχους πληροφοριών στην Υπηρεσία από και έναντι όλων των απωλειών, εξόδων, αποζημιώσεων και εξόδων, Τέλη που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας ή της παράνομης συμπεριφοράς) από εσάς ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία.


4. Δικαιώματα τρίτων

Οι διατάξεις των παραγράφων 2 (Χρήση της Υπηρεσίας) και 3 (Αποζημίωση) είναι προς όφελος της hollandshielding.com και των στελεχών, διευθυντών, υπαλλήλων, αντιπροσώπων, δικαιοπαρόχων, προμηθευτών και τρίτων παρόχων πληροφοριών στην Υπηρεσία. Κάθε ένα από αυτά τα άτομα ή οντότητες θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει και να επιβάλει τις εν λόγω διατάξεις άμεσα εναντίον σας για δικό του λογαριασμό.


5.Term; Λήξη

Η παρούσα συμφωνία μπορεί να τερματιστεί από οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη χωρίς προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή για οποιονδήποτε λόγο. Οι διατάξεις των παραγράφων 1 (Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, άδειες και υποδείξεις ιδεών), 2 (Χρήση της υπηρεσίας), 3 (Αποζημίωση), 4 (Δικαιώματα τρίτων) και 6 (Διάφορα) ισχύουν για κάθε καταγγελία της παρούσας συμφωνίας.


6. Διάφορα

Η παρούσα συμφωνία διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους των Κάτω Χωρών που εφαρμόζονται στις συμφωνίες που συνάπτονται και πρόκειται να εκτελεστούν στις Κάτω Χώρες. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε νομική ενέργεια ή διαδικασία μεταξύ του hollandshielding.com και εσάς για οποιονδήποτε σκοπό που αφορά αυτή τη Συμφωνία ή τις υποχρεώσεις των μερών που απορρέουν από αυτήν θα προσκομιστεί αποκλειστικά σε ομοσπονδιακό ή κρατικό δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας που εδρεύει στις Κάτω Χώρες. Οποιοδήποτε αίτημα ή αξίωση μπορεί να έχετε σχετικά με την Υπηρεσία πρέπει να ξεκινήσει μέσα σε ένα (1) έτος από την εμφάνιση της αξίωσης ή της αιτίας ή να απαγορευτεί η αξίωση ή η αιτία της δράσης. Η αποτυχία του hollandshielding.com να επιμείνει ή να επιβάλει την αυστηρή εκτέλεση οποιασδήποτε διάταξης της παρούσας συμφωνίας δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως παραίτηση από οποιαδήποτε διάταξη ή δικαίωμα. Ούτε η συμπεριφορά μεταξύ των συμβαλλομένων μερών ούτε η εμπορική πρακτική ενεργούν για την τροποποίηση οποιασδήποτε διάταξης της παρούσας συμφωνίας. Η hollandshielding.com μπορεί να αναθέσει τα δικαιώματα και τα καθήκοντά της σύμφωνα με την παρούσα Συμφωνία σε οποιοδήποτε μέρος οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση προς εσάς.

Οποιαδήποτε δικαιώματα δεν έχουν ρητά παραχωρηθεί στο παρόν έχουν αποκλειστικά δικαιώματα.

Θα ήθελες...