Ασφάλεια κέντρου δεδομένων

Διαχείριση Πληροφοριακής Τεχνολογίας

Τα κέντρα δεδομένων υπόκεινται σε τέσσερις απειλές
συνήθως παραβλέπονται. αυτές είναι οι μορφές
Καταστροφή δεδομένων με βάση την ακτινοβολία (RBDD)


Ενεργά συστήματα όπως συσκευές EMP burst

Μια φορητή συσκευή EMP που λειτουργεί με μπαταρία μπορεί να παράγει εξαιρετικά ισχυρά κύματα μαγνητικού πεδίου για μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου, συγκρίσιμα με έναν πυρηνικό ηλεκτρομαγνητικό παλμό (NEMP).
Μια τέτοια έκρηξη μπορεί να είναι αρκετή για να καταστρέψει όλους τους διακομιστές και άλλα ηλεκτρονικά (ασφάλειας) στην τοποθεσία σας.

Στο διαδίκτυο μπορείτε εύκολα να βρείτε οδηγίες για τη δημιουργία συσκευής έκρηξης EMP. Ένας τεχνίτης μπορεί να κατασκευάσει ένα σε λίγες ώρες με κοινά διαθέσιμα εξαρτήματα. Για άτομα που έχουν δυσκολία στην ανάγνωση των κειμένων, υπάρχει ακόμα και ένα βίντεο διδασκαλίας στο YouTube.
Και ένας τεμπέλης ή λιγότερο ικανός από τεχνική άποψη εγκληματίας μπορεί να νοικιάσει μια φορητή συσκευή, άγρια ​​ανώνυμη, για λιγότερο από 1000 δολάρια ΗΠΑ, από διάφορες πηγές σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για έναν πραγματικό κλάδο, έναν εντελώς νέο τύπο εγκλήματος.

Μέσω του αέρα αυτά τα κύματα NEMP θα διαδοθούν για εκατοντάδες μέτρα, και οι τοίχοι από σκυρόδεμα δεν αποτελούν εμπόδιο. Τα κύματα μπορούν επίσης να κινούνται μέσω των υφιστάμενων καλωδίων, μέσω της μεταλλικής προστασίας γύρω από τα καλώδια ή ακόμα και τους κοινούς αγωγούς για το φυσικό αέριο και το νερό, φέρνοντας τη δύναμη θανάτωσης δεδομένων στον επιδιωκόμενο στόχο: το κέντρο δεδομένων σας.


Στρατιωτικό NEMP / EMP

Όλο και περισσότερες χώρες και οργανώσεις έχουν πρόσβαση σε πυρηνικά υλικά και συνεπώς παρουσιάζουν κίνδυνο πυρηνικών εκρήξεων.
Για να σας δώσω μια ιδέα για τις σχετικές αποστάσεις: μια πυρηνική έκρηξη στη στρατόσφαιρα πάνω από τη Μόσχα θα δημιουργήσει ένα πεδίο NEMP σε όλη τη Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου. Ένα τέτοιο πεδίο NEMP μπορεί να καταστρέψει όλα τα μη προστατευμένα δεδομένα.

Ηλεκτρονική κλοπή

Ηλεκτρονική κλοπή ορίζεται ως παράνομη συγκέντρωση
ακτινοβολούμενες πληροφορίες από εγκληματίες με αποτέλεσμα την κλοπή ηλεκτρονικών συσκευών ή / και αλλοίωση ή άλλη χειραγώγηση των δεδομένων.

Με ευαίσθητο εξοπλισμό που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά, τα δεδομένα που μεταφέρονται μέσω του αέρα μπορούν να διαβαστούν από εκατοντάδες μέτρα μακριά, οπότε σε μέρη όπου δεν μπορεί να δημιουργηθεί μια μεγάλη ασφαλής ζώνη, όπως για παράδειγμα γραφεία σε δημόσια κτίρια, μπορεί να κλαπούν εμπιστευτικές πληροφορίες ή χειραγωγείται.


Ηλιακές καταιγίδες

Τα υψηλά επίπεδα ηλιακής δραστηριότητας, γνωστά ως κύμα ηλιακού σοκ, προκαλούν μια γεωμεγνητική καταιγίδα που αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της Γης. Αυτή η προσωρινή διαταραχή της μαγνητόσφαιρας της Γης μπορεί να καταστρέψει τα δεδομένα.

Το 1989, μια γεωμαγνητική καταιγίδα ενεργοποίησε γήινα ρεύματα που διέσπασε την κατανομή της ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την επαρχία του Κεμπέκ και προκάλεσε τις αυγοτάραχες τόσο μακρινές όσο και το Τέξας. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η ηλιακή καταιγίδα, η οποία χάθηκε πολύ λίγο στη γη το 2012.


Λέξεις-κλειδιά

 • Παραβίαση και αλλοίωση πληροφοριών
 • Κυβερνητικός πόλεμος, εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο
 • Συμβιβαστικές Εκπομπές
 • Εμπορευματοκιβώτια και καταφύγια EMP
 • Η θωράκιση του Datacenter
 • Προστασία HEMP / NEMP
 • Κλοπή δεδομένων
 • ΘΥΕΛΛΑ
 • Υποκλοπή
 • Δικαστική έρευνα
 • Σαμποτάζ
 • Ηλεκτρομαγνητικός

Νέες λύσεις για την προστασία των δεδομένων σας

Σε συνεργασία με πολλά πανεπιστήμια αναπτύξαμε, δοκιμάσαμε και
υλοποίησε ένα ηλεκτρομαγνητικά θωρακισμένο κλουβί Faraday για κέντρα δεδομένων.
Με τα ενσωματωμένα φιλτραρισμένα καλώδια και τους θωρακισμένους αγωγούς, αυτό δημιουργεί α
προστατευτικό τοίχο γύρω από τον ευφυή εξοπλισμό σας.
Το ηλεκτρομαγνητικό φράγμα θα αντέξει οποιαδήποτε επίθεση ή παλμό μέχρι ένα εκατομμύριο φορές.


Χαρακτηριστικά

Προστασία από:

 • EMP busters - που λειτουργούν από τρομοκρατικές ομάδες, απογοητευμένοι υπάλληλοι, μοναχούς λύκους
 • Ηλεκτρονική κλοπή - αλλοίωση / χειραγώγηση δεδομένων από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο
 • συλλογή ακτινοβολούμενων πληροφοριών - από εγκληματίες του κυβερνοχώρου
 • ο κίνδυνος ηλιακής καταιγίδας - όπως αυτός που έπληξε σχεδόν τη Γη το 2012
 • στρατιωτικό EMP - π.χ. μια πυρηνική έκρηξη στη στρατόσφαιρα πάνω από τη Μόσχα δημιουργώντας ένα πεδίο EMP που εκτείνεται μέχρι το Λονδίνο

Περίληψη

Τα μέτρα προστασίας δεν είναι πλέον ο αποκλειστικός τομέας των στρατιωτικών, των πληροφοριών, των εγκληματολογικών και των κυβερνητικών οργάνων. Τα προϊόντα θωράκισης υψηλής απόδοσης της Holland Shielding Systems είναι διαθέσιμα για κάθε εταιρεία ή νομική οντότητα που λαμβάνει σοβαρά την προστασία δεδομένων της.

Μαζί με σας, οι μηχανικοί της Holland Shielding θα επεξεργαστούν τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σας προστασίας. Ξεκινάμε κάνοντας μια ανάλυση απειλών και κινδύνου του κέντρου δεδομένων σας ως το θεμέλιο του συστήματος προστασίας κλωβού Faraday.Οι αγώγιμες σειρές καουτσούκ 5750 μπορούν να κοπούν σε οποιοδήποτε επιθυμητό σχήμα και σύμφωνα με τα σχέδια
Ενεργά συστήματα όπως συσκευές EMP burst
Η σειρά καουτσούκ 5750 μπορεί να κατασκευαστεί τόσο μικρή όσο η άκρη της στυλό
Στρατιωτικό NEMP / EMP
Αγωγός καουτσούκ 5750-S σειρά κοπεί σύμφωνα με το σχέδιο πελάτη
Ηλεκτρονική κλοπή
Αγωγός καουτσούκ 5750-S σειρά κοπεί σύμφωνα με το σχέδιο πελάτη
Ηλιακές καταιγίδες
Αγωγός καουτσούκ 5750-S σειρά κοπεί σύμφωνα με το σχέδιο πελάτη
Λέξεις-κλειδιά
Αγωγός καουτσούκ 5750-S σειρά κοπεί σύμφωνα με το σχέδιο πελάτη
Νέες λύσεις για την προστασία των δεδομένων σας
Αγωγός καουτσούκ 5750-S σειρά κοπεί σύμφωνα με το σχέδιο πελάτη
Επιπλέον πλεονεκτήματα του κλωβού Faraday που προστατεύει τα δεδομένα
Αγωγός καουτσούκ 5750-S σειρά κοπεί σύμφωνα με το σχέδιο πελάτη
Περίληψη

 

Θα ήθελες...

Γενική τεκμηρίωση