Δοχεία PCB, φλάντζες, περιβλήματα, γωνιακοί συνδετήρες & πίνακες

Σήμερα, η EMI θωράκιση ενός τυπωμένου κυκλώματος είναι αρκετά περίπλοκη. Αντιμετωπίζετε χώρο, βάρος και σταθερότητα. Πρέπει να αποκτηθεί αποτελεσματική θωράκιση EMI, αλλά πρέπει επίσης να ικανοποιηθεί με τις παραπάνω προδιαγραφές.

Οι εμπειρογνώμονες θωράκισης PCB συνεργάζονται μαζί σας από το σχεδιασμό, τα γρήγορα πρωτότυπα μέχρι την παραγωγή. Η αυτοματοποιημένη συσκευασία ανήκει στις δυνατότητες.

Δοχεία θωράκισης PCB και θήκες διαμερίσματος 1500-1800

Θήκες / καλύμματα θωράκισης και κάλυψης EMI / RFI για πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων. Αυτά τα δοχεία / καλύμματα πρέπει να στερεωθούν στο PCB με κλιπ θωράκισης ή καρφίτσες

Θωράκιση συνδετήρες & καρφίτσες για δοχεία θωράκισης σειράς 1500 PCB

Λόγω των καινοτόμων κλιπ θωράκισης και ακίδων PCB μας, είναι τώρα δυνατή η τοποθέτηση της ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής (EMI) και της παρεμβολής ραδιοσυχνότητας (RFI) σε ένα PCB χωρίς συγκόλληση μετά τη συγκόλληση! Οι θωρακισμένοι συνδετήρες επιφανειακής ανάρτησης της Holland Shielding BV (SMD) είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση για την συγκόλληση χεριών. Ο μικροσκοπικός σχεδιασμός επιτρέπει τη συσκευασία ταινιών και τροχών συμβατών με τον συμβατικό εξοπλισμό τοποθέτησης υψηλής ταχύτητας. Τα αποσπάσματα RFI Shield μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο PCB, εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον τρύπες και εξοικονομώντας πολύτιμα ακίνητα PCB. Εξοπλισμένες με τέσσερις ανεξάρτητες επαφές ελατηρίων, οι αξιόπιστοι συνδετήρες προστασίας RFI επιτρέπουν την αφαίρεση και την αντικατάσταση της θωράκισης για επαναχρησιμοποίηση ή / και κύκλωμα.

1550 - 1570 φλάντζες θωράκισης PCB

Πολύ μικρό αγωγίτικο φύλλο, αγώγιμο καουτσούκ και αγώγιμο σιλικόνη.

Ελαστικές & Ηλεκτρικές επαφές από SMT. Αυτές οι σειρές προσφέρουν συμβατό ηλεκτρικό ελαστομερές βύσμα συμβατό με τεχνολογία επιφανειακής τοποθέτησης (SMT) με καλή ελαστική ανάκτηση και ηλεκτρική ιδιότητα, ώστε να προσφέρει όχι μόνο μαξιλάρι, αλλά και ηλεκτρική σύνδεση και γείωση μεταξύ ηλεκτρικών αντικειμένων και PCB.

1900 - 1950 περιβλήματα θωράκισης PCB / περιβλήματα

Περιβλήματα θωράκισης και περιβλήματα EMI μονής και διπλής στρώσης σε τυποποιημένα μεγέθη ή κατασκευασμένα σύμφωνα με το σχέδιο πελάτη.

Παράγουμε θήκες προστατευτικής θωράκισης ΜΜ-χαλκού EMI (σειρά 1900) σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Αυτά τα περιβλήματα θωράκισης πρέπει να τοποθετηθούν σε υπάρχοντα, για παράδειγμα, πλαστικό περίβλημα, επειδή δεν είναι αρκετά ισχυρά ώστε να χρησιμεύουν ως το περίβλημα των ηλεκτρονικών ειδών. Αυτή είναι η πιο οικονομική λύση όταν το υπάρχον περίβλημα ηλεκτρονικών συσκευών δεν παρέχει επαρκή ηλεκτρομαγνητική θωράκιση.

Ωστόσο, παράγουμε επίσης πολύ ωραία εμφάνιση διπλού στρώματος ηλεκτρονικών περιβλήματα, τα οποία μπορούν να εφοδιαστούν με όλες τις πιθανές υποδοχές που χρειάζονται για το περίβλημα ηλεκτρονικών σας. Σκεφτείτε τις περικοπές για κουμπιά, θύρες, οθόνες και πολλά άλλα. Τα θωρακισμένα περιβλήματα διπλού στρώματος μπορούν επίσης να παρέχονται με το λογότυπο της εταιρείας σας. Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου σύμφωνα με το σχέδιό σας.

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω προϊόντα για περισσότερες πληροφορίες.