Θωράκιση φόρτισης EV

Θωράκιση φόρτισης EV

Λύσεις θωράκισης EMI/RFI για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV).

Όταν αναπτύσσετε έναν σταθμό φόρτισης EV, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις EMC. Η προ-συμβατή δοκιμή είναι μια δαπανηρή υπόθεση, οπότε γιατί να μην την αποτρέψετε εκ των προτέρων; Η Holland Shielding Systems έχει τις γνώσεις και έχει αναπτύξει πολλά ειδικά προϊόντα για σταθμούς φόρτισης EV για να αποτρέψει περιττά έξοδα που σχετίζονται με το EMI Shielding.


ev παράδειγμα προϊόντος σταθμού φόρτισης σε χρήση σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων EMI/RFI


Θωρακισμένα παράθυρα EMI/RFI

ev θωράκιση παραθύρων

Τα παράθυρα θωράκισης, οι οθόνες και τα διαφανή προστατευτικά φύλλα μας είναι σχεδόν πολύ καθαρά. Προστατεύουν τα σήματα ραδιοσυχνοτήτων και την ακτινοβολία μικροκυμάτων σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων. Είτε πρόκειται για πολύ μικρή θωράκιση οθόνης είτε για τεράστια παράθυρα θωράκισης από λίγα μέτρα έως λίγα μέτρα σε κλουβιά Faraday. Παρέχουμε τη διαφανή θωράκιση EMI που αναζητάτε.

Κάντε κλικ εδώ για τη σελίδα του προϊόντος

Σύστημα θωράκισης PCB με κλιπ

ev θωράκιση PCB

Σήμερα, η θωράκιση του EMI μιας πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος είναι μάλλον περίπλοκη. Έχετε να κάνετε με το χώρο, το βάρος και τη στιβαρότητα. Πρέπει να επιτευχθεί αποτελεσματική θωράκιση EMI, αλλά και να πληρούνται οι παραπάνω προδιαγραφές.

Οι ειδικοί μας στην θωράκιση PCB συνεργάζονται μαζί σας από το σχεδιασμό, την ταχεία δημιουργία πρωτοτύπων μέχρι την παραγωγή. Η αυτοματοποιημένη συσκευασία ανήκει στις δυνατότητες.

Κάντε κλικ εδώ για τη σελίδα του προϊόντος

Θωράκιση καλωδίων

Θωράκιση καλωδίου EV

Η θωράκιση του καλωδίου μπορεί να γειωθεί στο ένα άκρο ή και στα δύο άκρα του καλωδίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους σφιγκτήρες γείωσης καλωδίων της σειράς 4920. Η θωράκιση καλωδίων μπορεί να παρέχεται ως έτοιμο χιτώνιο, σε ρολά ή ως εύκαμπτος σωλήνας θωράκισης. Έρχεται είτε σε συνεχόμενα μήκη, σε καρούλι ή κομμένο σε μήκη.

Κάντε κλικ εδώ για τη σελίδα του προϊόντος

Υλικά στεγανοποίησης στεγανοποίησης

ev προστατευτικά παρεμβύσματα

Τα παρεμβύσματα EMI διαθέτουν συγκεκριμένα πρότυπα θωράκισης, αλλά για ένα έργο που απαιτεί συγκεκριμένες ανάγκες, επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας EMI/RF.

Κάντε κλικ εδώ για τη σελίδα του προϊόντος

Θα ήθελες...