Κλουβιά Faraday, τυποποιημένα και ειδικά διαμορφωμένα κουτιά δοκιμών EMI

Παράγουμε κλουβιά Faraday, θωρακισμένους θαλάμους, θωρακισμένα κιβώτια δοκιμών και όλα τα άλλα συστατικά που απαιτούνται για την κατασκευή θωρακισμένου δωματίου, θωρακισμένου κιβωτίου (κλωβού Faraday) όπως:

  • Φίλτρα ισχύος και σήματος
  • Κυματοδηγούς για επικοινωνία δεδομένων
  • Θωρακισμένες πόρτες
  • Windows
  • Θωρακισμένα πάνελ εξαερισμού

Παράλληλα παράγουμε εξοπλισμό TEMPEST για κρυπτο-επικοινωνία και ακόμη συγκολλημένα EMP bunkers. Έχουμε ένα μεγάλο τυποποιημένο φάσμα στο απόθεμα και μπορούμε να παραδώσουμε στη βιομηχανία κλουβιών σε απλές μέρες. Σχεδιάζουμε επίσης αντικείμενα σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, μέσα σε πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα.
Τα θωρακισμένα κιβώτια, τα περιβλήματα και τα ράφια διατίθενται σε πολλά διαφορετικά τυποποιημένα μεγέθη και εκδόσεις. Εξαρτώμενοι εξ ολοκλήρου από την εφαρμογή και την απαιτούμενη εξασθένηση σε μια ορισμένη συχνότητα, μπορούμε να προτείνουμε το σωστό προϊόν.

Faraday κλουβιά και εξαρτήματα

Είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή των κλωβών Faraday σε οποιαδήποτε επιθυμητή εξασθένηση στην επιθυμητή συχνότητα. Παράγουμε όλα τα εξαρτήματα όπως φίλτρα ισχύος και γραμμής σήματος, παράθυρα, πόρτες, αερισμός και πολλά άλλα.

Θωρακισμένα κιβώτια EMI / RFI

Κινητά κλουβιά Faraday για τη μεταφορά πόρων, όπου η επικοινωνία δεδομένων πρέπει να αποκλειστεί. Σκεφθείτε π.χ. τις εγκληματολογικές έρευνες.