Πλένεται αγώγιμο ύφασμα με νήματα από ανοξείδωτο ατσάλι

Πλένεται αγώγιμο ύφασμα με νήματα από ανοξείδωτο ατσάλι - 4795

θωράκιση σε αγώγιμο ύφασμα που πλένεται για διάφορες εφαρμογές

Το πλένεται αγώγιμο ύφασμα με ανοξείδωτα σπειρώματα και είναι κατασκευασμένο για διαφορετικές εφαρμογές. Το ρολό μπορεί να κατασκευαστεί σε διαφορετικά μήκη και πλάτη ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε. Το μέγιστο το πλάτος του ρολού είναι 1500 mm και το μέγιστο. μήκος 46 μέτρων. Το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, βαμβάκι και αγώγιμο νήμα (ανοξείδωτο ατσάλι).


πλένεται αγώγιμο ύφασμα4795

Σημείωση: Αυτές οι τιμές μετρώνται υπό εργαστηριακές συνθήκες. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν σε άλλες καταστάσεις. διαβάστε την Εγγύησή μας.

Let op: Deze waarden zijn gemeten onder laboratoriumomstandigheden. Το αποτέλεσμα είναι το kunnen variëren in andere situaties; lees dan onze garantie .

Bitte beachten Sie: Diese Werte werden unter Laborbedingungen gemessen. Αποτέλεσμα που έφτασε στο Anderen Situationen abweichen; bitte lesen Sie diesbezüglich unsere Garantiebedingungen .

Συνιστώμενες οδηγίες πλύσης

Πλύνετε σε κρύο ή χλιαρό νερό, όχι περισσότερο από 40 ° C (100 ° F) με ουδέτερο υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου, π.χ. Persil υγρό μετάξι και μαλλί, υγρό Daz, χρώμα & στυλ Ariel - σκόνη ή υγρό κ.λπ.

  • Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά ρούχων που περιέχουν χλωρίνη και / ή μαλακτικά.
  • Σε περίπτωση σοβαρού εδάφους ή λίπους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ισχυρότερα υγρά απορρυπαντικά εάν δεν περιέχουν χλωρίνη.
  • Μην λευκάνετε; Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικά αλκαλίων, οξέων ή υφασμάτων. Να μην στεγνωκαθαριστεί.
  • Κρεμάστε στεγνό

Θα ήθελες...

To get a quotation for Πλένεται αγώγιμο ύφασμα με ανοξείδωτα νήματα within 24 hours fill in the form below.

Max. width is 1500mm
Max. length is 46 meters
* Σημείωση: Απαιτούνται τα κόκκινα μπλοκ