Πώς να προστατεύετε τα ανοίγματα εξαερισμού από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές

Παρακάτω δίνουμε μια σύντομη εξήγηση για το πώς μπορείτε να προστατεύσετε τα ανοίγματα εξαερισμού και ποια προϊόντα είναι κατάλληλα.

Σε ένα περίβλημα ηλεκτρονικών ή θωρακισμένα δωμάτια είναι συνήθως απαραίτητο να ψύχεται, να θερμαίνεται ή να ανανεώνεται ο αέρας. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς απλά να δημιουργήσει ένα άνοιγμα για ροή αέρα, καθώς αυτό θα κατέστρεφε σχεδόν ολοκληρωτικά τις σωστές επιδόσεις ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης του περιβλήματος ή του δωματίου.

Για την ηλεκτρομαγνητική θωράκιση των ανοιγμάτων αέρα αναπτύξαμε θωρακισμένα πάνελ εξαερισμού, ομαδοποιημένα σε διάφορες παραλλαγές προϊόντων (δείτε τα παρακάτω προϊόντα). Οι θωρακισμένοι πίνακες αερισμού, ονομαζόμενοι επίσης θωρακισμένοι πίνακες εξαερισμού κηρήθρας, παρέχουν επαρκή ροή αέρα για σκοπούς ψύξης ή θέρμανσης σε ηλεκτρονικούς θαλάμους ή κλουβιά Faraday, διατηρώντας ταυτόχρονα την απαραίτητη θωράκιση EMI.

Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα πινάκων εξαερισμού EMC ή EMI και φίλτρων που είναι όλα σχεδιασμένα κατά κύριο λόγο για να επιτρέπουν απεριόριστη ροή αέρα, αποτρέποντας ταυτόχρονα τη μετάδοση ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI). Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται όπου υπάρχει απαίτηση για ψύξη με αέρα ή εξαερισμό χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα θωράκισης ενός περιβλήματος.

Πάνελ εξαερισμού κηρήθρας

9500
Κοιλιακοί αεραγωγοί

Πάνελ εξαερισμού κηρήθρας

Αυτές οι κηρήθρες μπορούν να παραδοθούν σε προσαρμοσμένα μεγέθη χωρίς επιπλέον κόστος. Υψηλή απόδοση θωράκισης με ελάχιστη πτώση πίεσης.

9505 Πλαίσια χωρίς εγκοπές

Πάνελ εξαερισμού φίλτρου EMC

Προστατευμένα πάνελ εξαερισμού EMI για εξαερισμό και θέρμανση χωρίς πλαίσιο. Μπορεί να τοποθετηθεί με συμπιεσμένη φλάντζα.

9510 Πάνελ εξαερισμού φίλτρου σκόνης EMC

Πάνελ εξαερισμού φίλτρου EMC

Συνδυασμένη σκόνη και φίλτρο EMC, για θωράκιση χαμηλού επιπέδου και πρόληψη σκόνης.

9520 EMC υφασμένα πλέγματα εξαερισμού

Πάνελ εξαερισμού από πλέγματα EMC

Έτοιμο φίλτρο με διάφορα στρώματα από πλεγμένο πλέγμα για να σταματήσει η σκόνη και τα σωματίδια.

9530
Κούκλες ανεμιστήρων με κηρήθρα

Πάνελ εξαερισμού από πλέγματα EMC

Κυψελωτά πλέγματα εξαερισμού ειδικά σχεδιασμένα για ανεμιστήρες κανονικού μεγέθους, π.χ. σε περιπτώσεις υπολογιστή.

9540
Πάνελ εξαερισμού EMP

Πάνελ εξαερισμού EMP

Αυτά τα τρυπημένα πάνελ εξαερισμού έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογές υψηλής απόδοσης, όπου απαιτείται υψηλή εξασθένηση, ιδιαίτερα στο Η (μαγνητικό) πεδίο.

Θα ήθελες...