Πώς να EMI ασπίδα διαφανείς οθόνες και παράθυρα

Η δουλειά των θυρίδων και των οθονών θωράκισης EMI είναι να κάνουν θαύματα χωρίς να τα βλέπεις. Αυτό ακριβώς κάνει η Holland Shielding Systems BV με διαφανείς θωράκισης. Σας εγγυόμαστε τόσο την απόδοση θωράκισης όσο και τη μετάδοση φωτός που χρειάζεστε.

Όταν η οθόνη LCD, το παράθυρο ή το παράθυρο οθόνης πρέπει να είναι θωρακισμένα για EMI (ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές), τα διαφανή φύλλα θωράκισης, τα φιλμ και τα παράθυρα αποτελούν την ιδανική λύση. Η Holland Shielding Systems BV προσφέρει διαφανείς μεμβράνες και φύλλα θωράκισης παραθύρων EMI που μπορούν να εφοδιαστούν με κόλλα για εύκολη εγκατάσταση σε υπάρχουσες οθόνες και παράθυρα. Παράγουμε επίσης παραθυρόφυλλα που μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας σε ένα δωμάτιο MRI, μια οθόνη LCD σε ιατρικές συσκευές, ένα κλουβί Faraday ή ένα θωρακισμένο ηλεκτρονικό περίβλημα / περίβλημα EMI.

Ένα από τα μοναδικά προϊόντα της Holland Shielding Systems BV είναι το αλουμινόχαρτο σειράς 9000 - 9300 με πολύ λεπτό μεταλλικό πλέγμα. Αυτό επιτρέπει την αποτελεσματική παραγωγή λεπτών και πολύ μικρών παραθύρων. Μπορούν να είναι τόσο λεπτά όσο 1,5 χιλιοστά και μπορούν να κατασκευαστούν σε κάθε νοητό σχήμα ή μέγεθος. Το ενσωματωμένο πλέγμα παρέχει εξαιρετική μετάδοση φωτός και απίστευτα ευέλικτες επιλογές σχεδίασης για το τελικό προϊόν.

Παρακάτω θα δείτε μερικά παραδείγματα εφαρμογών με ενσωματωμένα παράθυρα θωράκισης EMI.


Εφαρμογές

Αμυνα

Το πλέγμα ματιών χρησιμοποιείται για αμυντικές εφαρμογές

Λόγω ζητημάτων ασφαλείας Τα παράθυρα οθόνης θωράκισης EMI είναι πρότυπα σε αμυντικές εφαρμογές με απαιτήσεις TEMPEST ή MIL.

Ιατρική / Medico

Φύλλο ματιών για ιατρικές εφαρμογές

Τα παράθυρα οθόνης EMI θωράκισης χρησιμοποιούνται συχνά σε ιατρικές εφαρμογές προκειμένου να αποφευχθεί η ηλεκτρομαγνητική θόρυβος να επηρεάσει τις ευαίσθητες συσκευές.

Τα δημόσια οικονομικά

Εφαρμογή δημόσιων και χρηματοπιστωτικών εφαρμογών

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των δεδομένων, ορισμένες οθόνες και οθόνες που χρησιμοποιούνται από δημόσιες αρχές, χρηματοδοτικές εταιρείες κ.λπ. εφαρμόζουν παράθυρα θωράκισης EMI.

Δοκιμή & μέτρηση

Εφαρμογή δοκιμής και μέτρησης φύλλου ματιών

Ορισμένοι τύποι εξοπλισμού δοκιμών και μέτρησης απαιτούν παράθυρα οθόνης θωράκισης EMI, προκειμένου να αποκτήσουν ακριβή και αξιόπιστα δεδομένα.


Θυμήσου

  • Τα υλικά με υψηλότερη απόδοση θωράκισης θα είναι γενικά λιγότερο διαφανή.
  • Μην κάνετε τα παράθυρα στην εφαρμογή σας μεγαλύτερα από τα απαραίτητα. Όσο μεγαλύτερο είναι το παράθυρο, τόσο πιο δύσκολο είναι να επιτευχθεί ηλεκτρομαγνητική θωράκιση.

Μέση εξασθένηση (dB) με διαφορετικά διαφανή υλικά θωράκισης

Διάλυμα θωράκισης Απώλεια (dB)
10 kHz 1 MHz 1 GHz 10 GHz
9000 - 9300 φύλλο ματιών 22 105 70 45
9400 Φύλλο ΡΕΤ από χαλκό-πλέγμα 30MH ~ 1000MHz ικανότητα εξασθένισης ≥ 30dB
9600 θωρακισμένο γυαλί EMI - 60 38 17
9700 Παράθυρα από αλουμίνιο 22 105 70 45
9800 φύλλο ESD Όχι για χρήση θωράκισης, αλλά για εφαρμογές ESD
9900 Διαφανές φύλλο θωράκισης - 70 20 -
9910 Διαφανή παράθυρα θωράκισης - 70 20 -
Αυτές οι τιμές μετριούνται σε εργαστηριακές συνθήκες.
Σε άλλες περιπτώσεις τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Διαβάστε την εγγύηση μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση θωράκισης, κάντε κλικ στο συγκεκριμένο προϊόν / λύση

Θα ήθελες...

Γενική τεκμηρίωση