Ιδρύθηκε το 1985, η Holland Shielding Systems άρχισε να εξυπηρετεί τη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών από την αρχική της θέση στην πόλη Dordrecht της Ολλανδίας. Η ταχεία ανάπτυξη και η διεθνής αναγνώριση καθιστούν απαραίτητη τη μετακίνηση της εταιρείας σε μια μεγαλύτερη εγκατάσταση ανάπτυξης προϊόντων και γραφείο πωλήσεων έξω από την πόλη το 2001.


Από αυτές τις νέες εγκαταστάσεις μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας ακόμα καλύτερα με λύσεις υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους θωράκισης. Η Holland Shielding Systems παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων θωράκισης EMI / RFI, όπως είναι τα Φλάντζες EMI, τα Fingerstrips, οι ταινίες Αγωγιμότητας και τα κυψελοειδή παράθυρα.


Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε πλήρεις κλουβιά Faraday, για νοσοκομεία καθώς και στρατιωτικά bunkers και δωμάτια θόρυβο. Επειδή η γκάμα των προϊόντων μας είναι πολύ διαφορετική, μπορούμε να λύσουμε ουσιαστικά κάθε πρόβλημα θωράκισης που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Ειδικευόμαστε σε σύντομες προθεσμίες παράδοσης, οικονομικές λύσεις και την ικανότητα σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων κατά παραγγελία σε 2-3 ημέρες.


Κατασκευάζουμε θωρακισμένες πόρτες, σκηνές, φίλτρα, εξαερισμό, περιφράξεις και παράθυρα. Χρησιμοποιούμε ημερήσιες υπηρεσίες αποστολής σε όλο τον κόσμο μέσα σε 24 ώρες. Οι τεχνικοί μας μηχανικοί θα συνεργαστούν μαζί σας από τη φάση σχεδιασμού έως την τελική παραγωγή.


Holland Shielding Systems BV
Jacobus Lipsweg 124
3316 BP Dordrecht
Ολλανδία

Τηλέφωνο: +31 - (0) 78 613 13 66
Φαξ: +31 - (0) 78 614 95 85

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : [email protected]

Sales Office Holland Shielding Systems
Συστήματα θωράκισης της Ολλανδίας, γραφείο πωλήσεων
Test room Holland Shielding Systems
Συστήματα θωράκισης της Ολλανδίας, αίθουσα δοκιμών
Συστήματα θωράκισης εργοστασίου της Ολλανδίας
Συστήματα θωράκισης της Ολλανδίας, εγκατάσταση παραγωγής
Τμήμα Μεταφορών της Ολλανδίας Συστήματα Θωράκισης
Συστήματα θωράκισης της Ολλανδίας, Τμήμα Μεταφορών
Design Office Holland Shielding Systems
Συστήματα θωράκισης της Ολλανδίας, γραφείο σχεδίασης

Εταιρική παρουσίαση ταινία

 

Θα ήθελες...

Γενική τεκμηρίωση